MHHNH in de media reageert op het coalitieakkoord van ZH

mhhnh reageert op coalitieakkoord zuid-hollandMaak Het Hart Niet Hard heeft in de media gereageerd op het vermelden van Gnephoek als mogelijke woningbouwlocatie in het recente coalitieakkoord voor de provincie Zuid-Holland.

In het Leidsch Dagblad van 22 juni 2023 zegt voorzitter Ruud Hanou ondermeer: ,,We hebben de hoop niet opgegeven dat de polder groen blijft. We moeten ook nog zien of de gemeente het, met alle voorwaarden die de provincie stelt, financieel wel rond krijgt.’’ Hanou is blij dat ‘dappere’ gedeputeerde Anne Koning doorgaat op de portefeuille woningbouw. Verder spreekt Hanou zijn verbazing uit over de 50% meer ruimte die volgens het coalitie-akkoord is ingeruimd voor woningen in de Gnephoek. Voor abonnees is het artikel in het Leidsch Dagblad te lezen.

Ook was Ruud Hanou aan het woord in het radioprogramma ‘West Wordt Wakker’ van Omroep West van 22 juni 2023. Zijn reactie om even na 8:00 uur is terug te luisteren via https://www.omroepwest.nl/radio/aflevering/west-wordt-wakker/270440758. Het item start om plm 13:11 min.