Meehelpen

maak_het_hart_niet_hard_hand_en_spandienstenMHHNH kan alle hulp gebruiken. Wij nodigen u van harte in een of andere vorm deel te nemen aan onze acties.

U kunt onderstaand formulier invullen en aangeven hoe u onze acties kunt ondersteunen. Alle hulp is welkom en nodig!

O.a. zoeken wij steunpunten in de straten voor distributie van materiaal voor leden en huis-aan-huisverspreiding.

Onze bankrekening is:

NL49 RBRB 8837 3798 97
t.n.v. Vereniging Maak Het Hart Niet Hard,
Alphen aan den Rijn.

Uw financiële bijdrage is nodig om kosten te dekken zoals inschrijving en jaarlijkse bijdrage Kamer van Koophandel, kopieerwerk, website, zaalhuur, reiskosten en opvragen documentatie.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Aanmelding

  • Omdat wij u veel sneller, economischer en efficiënter op de hoogte kunnen houden verzoeken wij u om uw e-mailadres aan ons te verstrekken. Uw privacy is gewaarborgd.
  • Ja, ik geef toestemming aan Vereniging Maak Het Hart Niet Hard (MHHNH) om bovenstaande gegevens te gebruiken voor het beantwoorden van mijn vragen en het behandelen van mijn aanmelding. Ik ben ervan op de hoogte dat MHHNH mijn gegevens zorgvuldig verwerkt, zoals omschreven in de privacyverklaring op deze website. Indien ik mij (tevens) aanmeld voor de nieuwsbrief dan geef toestemming aan MHHNH om bovenstaande gegevens te gebruiken om mij op de hoogte te houden van nieuws over het groen houden van het Groene Hart.
 

Anti-spam verificatie