MHHNH op Nationale Molendag 13 mei

Zaterdag 13 mei a.s. is het Nationale Molendag, misschien iets waar u niet direct aan denkt, maar wij nodigen u hiervoor graag uit.

Onze vereniging Maak Het Hart Niet Hard (MHHNH) wil u graag aan de hand meenemen om kennis te maken met de Vrouwgeestmolen, en de mooie natuur in de Vrouwgeestpolder en de aansluitende Gnephoekpolder. Iconen in het landelijke Alphense landschap, die wij niet verloren mogen laten gaan.

Al vele jaren is MHHNH actief om bestaande natuur in het Groene Hart, waar Alphen aan den Rijn deel van uit maakt, te behouden voor haar bewoners en niet al het groen om te zetten in asfalt en/of woningbouw. Maar dat kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we uw steun en die van vele andere inwoners van Alphen aan den Rijn hard nodig.

Ervaar de natuur

wandelkaartKom zaterdag 13 mei naar de Vrouwgeest-en Gnephoekpolder en ervaar zelf de mooie unieke natuur van deze polders in al haar facetten. Maak kennis met leden van MHHNH en maak samen met andere leden, of zelf natuurlijk, een wandeling door het mooie landschap of neem een kijkje in de Vrouwgeestmolen. De molenaar verzorgt die dag rondleidingen en u kunt kennismaken met enkele streekproducten.
Wij hopen van harte u zaterdag 13 mei tussen 12.00 – 17.00 uur te ontmoeten in onze tent bij de Vrouwgeestmolen. En neem gerust uw kinderen, ouders, vrienden of andere belangstellenden mee. We willen toch allemaal dat Alphen aan den Rijn haar naam als groene stad in het Groene Hart eer aan doet!

Kom op de fiets!

Wij raden u aan om indien mogelijk met de fiets te komen, route
’s Molenaarsbrug en Gnephoek, of met de auto via Woubrugge.

Vragen of lid worden?

Heeft u vragen of weet u iemand die ook graag lid wil worden of wilt u een bijdrage in een of andere vorm (blijven) leveren stellen wij dat uiteraard zeer op prijs. U kunt zich aanmelden via https://maakhethartniethard.nl/contact/