Ruud Hanou en Nathalie Klaassen nemen afscheid

vertrek ruud nathalieEind 2023 heeft een van de oprichters, de eerste en meest recente voorzitter Ruud Hanou, besloten om persoonlijke redenen afscheid te nemen van MHHNH. Het project bevindt zich nu in een nieuwe fase en Ruud gaat zich richten op andere zaken.
Ruud heeft zich jarenlang ingezet voor het behoud van de Gnephoek en de Noordrand. En dat was niet gemakkelijk. Wij moesten ons op vele fronten manifesteren met beperkte middelen en tijd. Wij zijn er net als Ruud trots op dat we MHHNH hebben laten zien in de lokale, regionale, sociale en zelfs landelijke media. In de fase dat Minister De Jonge zich persoonlijk ging bezighouden met de Gnephoek is het gelukt om via tv-programma’s als Pointer en Hart van Nederland alsook de Volkskrant en het online platform Follow the Money onze standpunten naar voren te brengen.

In dezelfde periode heeft ook bestuurslid Nathalie Klaassen besloten afscheid te nemen. Nathalie heeft afgelopen 7 jaar met veel energie en enthousiasme meegewerkt aan MHHNH en vooral op gebied van campagnes en social media veel betekent. Nathalie gaat haar energie nu inzetten op andere noodzakelijke en hopelijk ook veel leuke dingen.